Blogs over fotografie

Reisfotografie tips voor iedereen
17 juli 2024

Als fotograaf heb ik in mijn leven redelijk wat foto’s gemaakt die je kan omschrijven als reisfotografie. Reisfotografie maak ik al meer dan 30 jaar. Veel mensen genieten (net als ik!) van het maken van reisfoto’s. Omdat het zomer is geef ik je graag een paar tips zodat jij straks thuiskomt met mooiere foto’s van […]

Lees meer
Vragen aan een fotograaf
22 februari 2024

Regelmatig krijg ik als fotograaf vragen. En die vragen zijn behoorlijk divers. Ook zijn de antwoorden die je online kan vinden soms behoorlijk verschillend. Dat komt voor een deel door de fotograaf die de antwoorden geeft. Want fotografen hebben verschillende kwaliteiten en maken zeer diverse foto’s voor diverse soorten opdrachtgevers. Elke fotograaf heeft dus andere […]

Lees meer
Reisfotografie van fotograaf
4 februari 2024

Reisfotografie is al een hobby van mij sinds mijn eerste vakanties zonder mijn ouders. Inmiddels ben ik sinds 2008 een beroepsfotograaf, en dat komt mede doordat ik mijn skills als fotograaf met reisfotografie heb kunnen trainen. Ik vertel graag over mijn laatste trip naar Laos waarin ik mooie reisfoto’s heb gemaakt. Wil je meer van […]

Lees meer
Reisfotografie Bangkok
3 februari 2024

In januari 2024 ben ik sinds erg lange tijd weer in Bangkok geweest. Omdat reisfotografie al heel lang een hobby van mij is heb ik in Bangkok flink mijn best gedaan om mooie reisfoto’s te maken. Mijn tijd in Bangkok was weer een mooie ervaring. Alhoewel een bezoek van iets meer dan een dag natuurlijk […]

Lees meer
Reisfotografie en reisverslag Laos vanaf de Mekong rivier
10 oktober 2023

Benieuwd naar mijn Laos reisfotografie uit 2024? Bekijk die dan hier: Laos reisfotografie. Dit reisverhaal heb ik geschreven in Laos terwijl ik het mee maakte in Mei, 1999. De foto’s bij dit verhaal zijn dus analoog geschoten door mij. Ik was destijds een amateurfotograaf die toen nog maar net het idee had om te bekijken […]

Lees meer
Reisfotografie in Afrika - Maak een reis naar Botswana!
7 oktober 2023

Reisfotografie is al heel erg lang een grote hobby van mij. De liefde voor reisfotografie heeft me op avontuurlijke paden gebracht en me gebracht waar ik nu sta: professioneel fotograaf sinds 2008 met veel ervaring in fotografie voor diverse bedrijven, waar ik de kans krijg om mensen, projecten en evenementen vast te leggen.

Lees meer
Autobaasjes: Een fotoserie van fotograaf Wilmar Dik
6 oktober 2023

Dit is mijn eerste fotoserie! Ik ben fotograaf Wilmar Dik uit Den Haag, meer over mij hier: over fotograaf. Ik wilde graag een keer iets fotograferen waar ik veel voldoening uit kon halen. Nu haal ik als beroepsfotograaf altijd veel voldoening uit het maken van foto’s maar ik had nog niet eerder aan een fotoserie […]

Lees meer
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy